Fő tevékenységi körünk:
  • - A vagyonbiztosítások, illetve a gépjármű biztosítások köré épül, ezen kívül széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk az életbiztosítások, utasbiztosítások, valamint a lakás- és társasház-biztosítások terén is.
  • - Súlyos közlekedési balesetet szenvedett? Nem kapott kártérítést? Hívjon bennünket, írjon nekünk, segítünk! Súlyos sérüléses és gépjármű kárrendezés gyorsan, szakszerűen

Részletes leírás:

Cégünk 2011-ben azzal a céllal alakult, hogy közlekedési balesetet szenvedettek számára teljes körű szolgáltatást nyújtson (autó, - motor balesetek, kerékpáros és gyalogos gázolás). Vállaljuk bel- és külföldön történt baleset során elszenvedett súlyos személyi sérülése, megrokkanása, gépjármű és egyéb vagyoni kára hazai és külföldi biztosítóknál történú szakszerű rendezését. Érvényesítjük jogos kártérítési igényét (vagyoni ill. nem vagyoni kár, elmaradt vagyoni előny, többletköltség, járadék). Szolgáltatással kapcsolato fontos tudnivalók: A hozzátartozó halála után is jogosult a család kártérítésre illetve gyorssegélyre! Az okozó gépjármű utasai is élhetnek kártérítési igénnyel, természetesen az okozó gépjárművezető anyagi hátránya nélkül (nem az okozó, hanem a felelősség biztosító fizet!). A kártérítési igényeket öt évig lehet érvényesíteni! Mielőtt lemondana kárigényéről, hívjon minket! A teljes körű szolgáltatásaink: kárrendezés, autómentés 0-24 bérautó-sofőr szolgálat, gépjárműtárolás zárt őrzött telephelyen, teljes körű gépjármű-kárügyintézés és jogi szaktanácsadás.

A Caneo s.r.o. vállalattal kötött szerződése alapján minden fajta típusú gépkocsik garanciális és fizető javításokat végeztet.

A gépjárműjavítás a 200 m2-es modern eszközökkel felszerelt szervizben történik. Ügyfeleink igényeit, legjobb tudásunk szerint elégítjük ki az 5 fős szakemberi és 2 fős tanulói gárda segítségével.